STORM real, 4 IZB. NOVOSTAVBA s LOGGIOU BORY BÝVANIE, ul. Jána Langoša

STORM real, 4 IZB. NOVOSTAVBA s LOGGIOU BORY BÝVANIE, ul. Jána Langoša STORM real Vám exkluzívne ponúka na predaj 4 izbový byt v novostavbe Bory, ktorý sa nachádza v mestskej časti Lamač na ulici Jána Langoša, v blízkosti nákupného centra Bory Mall.

BORY PROMENÁDA: Ponúka výnimočné prepojenie prírody, dostupnosť nákupného centra Bory Mall a nemocnice, či priame napojenie na diaľnicu. V rámci areálu nájdete oddychové zóny, jazierko, detské preliezky, cyklotrasu, či množstvo zelene a stromov.

BYT: Celková výmera bytu vrátane skladu a vrátane loggie je 99,55 m2, pričom byt má 89,72 m2 + loggia 9,83 m2. Byt sa nachádza sa na 4. nadzemnom podlaží zo 6 nadzemného podlažia s orientáciou na 3 svetové strany JV, V, SZ.


DISPOZÍCIA: Vstupná chodba 12,85 m2, obývacia izba prepojená s kuchynskou časťou 28,92 m2 (so vstupom na loggiu 9,83 m2), spálňa 15,23 m2, izba 10,58 m2, izba 11,24 m2, kúpeľňa 6,75 m2, wc 1,85 m2, sklad (kumbál) 2,30 m2.
K bytu prislúcha pivničná kobka o výmere 2,1 m2.

ZARIADENIE: Byt sa predáva zariadený v zmysle priložených fotografií okrem kuchynského stola, stoličiek, skrinkou pod TV a TV prijímača, svietidla v spálni, vybavenia detskej izby a pracovne, postele v spálni.

V byte je dorobené druhé WC oproti štandardu, v byte sú vonkajšie žalúzie. V kuchyni je striekaná kuchynská linka s kvalitnými spotrebičmi Siemens a AEG, doska je technický kameň. Sedačka na mieru značky Phase. Interiérové dvere nadštandard. V kúpeľni sú dve umývadlá oproti štandardu a skrinka na mieru. V predsieni je skriňa na mieru.

LOKALITA: Novostavba Bory Bývanie sa nachádza v mestskej časti Lamač. Táto lokalita je výnimočná pre spojenie krásnej prírody / hôr a zároveň pre blízkosť nákupného centra Bory Mall, kde nájdete: obchody každého druhu, fitness centrum, plaváreň, kino, detské zábavné centrum, reštaurácie a kaviarne. Neďaleko je situovaná aj „Nemocnica Novej Generácie“ a škôlka. V budúcnosti sa uvažuje aj o vybudovaní školy. Oceníte tiež priame napojenie na diaľnicu D2 a blízkosť zastávky MHD.

PORADENSKÝ SERVIS:
- komplexné hypotekárne poradenstvo spojené s poskytnutím HÚ (výber najvhodnejšieho bankového produktu s najvýhodnejšími podmienkami pre Vás)
- poradenstvo pri ochrane finančných prostriedkov (hotovosť, HÚ, vinkulácia, notárska úschova atd)
PRÁVNY SERVIS:
- právne poradenstvo, preveríme právny stav a ťarchy,
- vypracovanie rezervačných zmlúv, zmlúv o budúcej kúpe, vypracovanie Kúpnych zmlúv, nájomných zmlúv, zmlúv o krátkodobom nájme, vypracovanie Dodatkov k zmluvám, Plnomocenstiev, vypracovanie Protokolu o odovzdaní bytu do vlastníctva
- V CENE JE PRÁVNY SERVIS - vypracovanie rezervačných a KÚPNYCH ZMLÚV a NÁVRHU NA VKLAD VLASTNÍCKEHO PRÁVA DO KATASTRA
- ASISTENCIA pri prepise energií, ODOVZDANIE BYTU do VLASTNÍCTVA
Spoločnosť STORM real s.r.o. je OVERENÝM ČLENOM Združenia realitných kancelárií Slovenska.
COPYRIGHT STORM real s.r.o. – Fotografie, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie STORM real s.r.o..

Bližšie informácie:
Kontakt:
Mgr. Tatiana Halajová
STORM real s.r.o.
0918 523 324
info@stormreal.sk

Cena v RK

  • Štát: Slovensko
  • Okres: Bratislava - Lamač
  • Mesto: Bratislava - Lamač
  • Ulica: Jána Langoša
  • Vlastníctvo: osobné
  • Druh: 4-izbový byt - novostavba
  • Typ: predaj
Poschodie4
Počet poschodí7
Počet izieb4
Celková rozloha99.55 m²
Úžitková plocha99.55 m²
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Lódžia9.83 m²
Pivnica2.10 m²
Výťaháno
Parkovanieáno
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno



foto

Mgr. Tatiana Halajová

Telefón: 0918523324
E-mail: info@stormreal.sk

všetky realitné ponuky makléra




Realitný softvér backOFFICE®