KOMPLETNE ZREKONŠTRUOVANÝ a EŠTE NEPOUŽÍVANÝ 3 izb. byt, Martinčekova

KOMPLETNE ZREKONŠTRUOVANÝ a EŠTE NEPOUŽÍVANÝ 3 izb. byt, Martinčekova Spoločnosť STORM real Vám ponúka nanovo zrekonštruovaný a ešte nepoužívaný 3-izbový byt priamo na začiatku Ružinova, časť Nivy na Martinčekovej ulici.

Byt má výmeru 72m2 vrátane loggie, uzamykateľná murovaná pivnica v suteréne domu. Nachádza sa na 6. poschodí 6 poschodového zatepleného bytového domu s výťahom. Prístup do bytu priamo zo zrekonštruovaného schodiska. Pozemok pod domom je v spoluvlastníctve vlastníkov bytov v dome a časť prislúcha k bytu.

Byt je svetlý a priestranný, orientovaný na 2 strany /obývačka spojená s kuchyňou je na juhovýchod + a 2 spálne sú orientované na severozápad/.

Izby sú nepriechodné, všetky 3 veľmi priestranné so samostatnými vstupmi z priestrannej chodby. vstup do kúpeľne je taktiež samostatný a z priestrannej svetlej chodby.

Byt je po kompletnej novej modernej a nepoužívanej rekonštrukcii.

V rámci rekonštrukcie boli vymenené: bezpečnostné dvere, kvalitné laminátové podlahy tvrdosti 8mm, širšie biele obvodové a prechodové lišty; nová kúpeľňa s murovaným sprchovým kútom- oddelený sklenenou zástenou od umývadla, kúpeľňa spoločná s WC: bodové osvetlenie v celej kúpeľni + na WC a vo veľkej vstupnej hale i predsieni, nová dlažba, nový veľko formátový obklad, nová kúpeľňová skrinka s umývadlom a batériou a zrkadlom, vývod na práčku, V celom byte sú nové drevené biele interiérové drevené dvere s deliacimi mriežkami s tenkým sklíčkom+drevené zárubne a moderné hranaté kľučky.
Nové stierky a maľovky v celom byte, nové rozvody vody, všetkých prívodov i odpadu.
Kompletne nová elektroinštalácia v celom byte: nová rozvodná poistková skrinka; nové osadené nové vypínače a zásuvky; vývody pre osadenie svietidiel. Revízna správa o rekonštrukcii elektriky je samozrejmosťou.
Nová kuchynská linka vo vysokom bielom lesku zn.IKEA so zabudovanými spotrebičmi IKEA WHIRPOOL s 5r. zárukou /chladnička s mrazničkou,sklokeramická varná doska,teplovzdušná rúra,umývačka,digestor/

Mesačné náklady iba 160,- € vrátane FO.

Slušný vchod,milí susedia.Obytný dom je kompletne nanovo zrekonštruovaný,zateplený,nové vstupné brány na číp,nový interiér domu,krásne upravený dvor so zeleňou a záhradkou. Výborná lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou 5 min od centra, blízko OC APOLLO, OC RETRO,OC APOLLO,zastávky MHD,MŚ+ZŠ,park,pobočky bánk,tržnica,Tesco Expres, Terno,autobusová stanica Nivy. Bezproblémové parkovanie možné pri bytovom dome.

Byt je bez akýchkoľvek tiarch! Voľný ihneď kúpou! Možný úver.



K cene bude pripočítaná sprostredkovateľská odmena vo výške 1.800,-Eur, v ktorej Vám zabezpečíme:
PORADENSKÝ SERVIS:
- komplexné hypotekárne poradenstvo spojené s poskytnutím HÚ (výber najvhodnejšieho bankového produktu s najvýhodnejšími podmienkami pre Vás, s možnosťou využiť bezplatného znalcu v bankovej inštitúcii, spolupracujeme so všetkými bankami)
OCHRANA FINANČNÝCH PROSTRIEDKOV:
- poradenstvo pri ochrane finančných prostriedkov (hotovosť, HÚ, vinkulácia, notárska úschova atd)
PRÁVNY SERVIS:
- právne poradenstvo, preveríme právny stav a ťarchy,
- vypracovanie rezervačných zmlúv, zmlúv o budúcej kúpe,vypracovanie Kúpnych zmlúv, nájomných zmlúv, zmlúv o krátkododom nájme, vypracovanie Dodatkov k zmluvám, Plnomocenstiev, vypracovanie Protokolu o odovzdaní bytu do vlastníctva
- V CENE JE PRÁVNY SERVIS - vypracovanie rezervačných a KÚPNYCH ZMLÚV a NÁVRHU NA VKLAD VLASTNÍCKEHO PRÁVA DO KATASTRA
- ASISTENCIA pri prepise energií, ODOVZDANIE BYTU do VLASTNÍCTVA
Spoločnosť STORM real s.r.o. je OVERENÝM ČLENOM Združenia realitných kancelárií Slovenska.
COPYRIGHT STORM real s.r.o. – Fotografie, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie STORM real s.r.o..

Radi Vás privítame na obhliadke:
Kontakt:
Mgr. Tatiana Halajová
STORM real s.r.o.
0918 523 324
info@stormreal.sk

Cena v RK + sprostredkovateľská odmena vo výške 1800,-Eur

  • Štát: Slovensko
  • Okres: Bratislava - Ružinov
  • Mesto: Bratislava - Ružinov
  • Ulica: Martinčekova
  • Druh: 3-izbový byt
  • Typ: predaj
Poschodie6
Počet poschodí6
Počet izieb3
Celková rozloha72 m²
Úžitková plocha72 m²
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Zateplený objektáno



foto

Mgr. Tatiana Halajová

Telefón: 0918523324
E-mail: info@stormreal.sk

všetky realitné ponuky makléra




Realitný softvér backOFFICE®