EXKLUZÍVNE ZARIADENÝ 2 IZB. BYT + GARÁŽOVÉ STÁTIE, DISCOVERY RESIDENCE

EXKLUZÍVNE ZARIADENÝ 2 IZB. BYT + GARÁŽOVÉ STÁTIE, DISCOVERY RESIDENCE Spoločnosť STORM real Vám ponúka na prenájom EXKLUZÍVNY 2 -izbový byt s LOGGIOU zariadeny ARCHITEKTOM na MIERU v projekte DISCOVERY RESIDENCE na ulici Mlynské nivy 53. Byt sa nachádza na 15. poschodí v 22 poschodovom bytovom dome. Byt je orientovaný na VÝCHOD.

Popis bytu:
Byt pozostáva zo vstupnej chodby, samostatného WC, obývačky spojenej s kuchyňou so vstupom na loggiu, samostatná spálňa (so šatníkom) so vstupom na loggiu, kúpeľňa. Celková plocha bytu je 52 m² + loggia 5 m². Byt sa ponúka kompletne zariadený novým dizajnovým nábytkom. Kuchyňa – kuchynská linka vybavená spotrebičmi - indukčná varná doska, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou, digestor, umývačka riadu. Vo vstupnej chodbe je skriňa s vytvoreným úložným priestorom. V obývačke je rozkladacia sedačka, jedálenský stôl, stoličky, konferenčný stolík, obývacia zostava s TV prijímačom. V spálni je manželská posteľ s nočným stolíkom, komoda, pracovný stôl so stoličkou. V šatníku je rolldor skriňa. V kúpeľni je osadená vaňa, práčka, zrkadlová skrinka a skrinka pod umývadlom. Na oknách sú žalúzie a záclony so závesmi. BYT JE KOMPLETNE KLIMATIZOVANÝ.

Objekt je zabezpečený kamerovým systémom v spoločných častiach domu. Vstup do budovy je cez lobby s recepciou a SBS službou.

Lokalita:
Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD). V tesnej blízkosti je nákupné centrum, detské ihrisko a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v centre Bratislavy.

BENEFITY
• kompletne DIZAJNOVO zariadený na mieru architektom, kompletne KLIMATIZOVANÝ
• praktický, s veľkorysým úložným priestorom
• pivničná kobka
• občianska vybavenosť
• výborná dopravná dostupnosť

Byt je vhodný max. pre 2 dospelé osoby bez zvierat a bez detí.




Bližšie informácie:
Kontakt:
Mgr. Tatiana Halajová
STORM real s.r.o.
0918 523 324
info@stormreal.sk

Cena v RK

  • Štát: Slovensko
  • Okres: Bratislava - Ružinov
  • Mesto: Bratislava - Ružinov
  • Druh: 2-izbový byt - novostavba
  • Typ: prenájom
Poschodie15
Počet poschodí22
Počet izieb2
Úžitková plocha58 m²
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Lódžia5 m²
Pivnicaáno
Výťaháno
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Orientáciavýchodná



foto

Mgr. Tatiana Halajová

Telefón: 0918523324
E-mail: info@stormreal.sk

všetky realitné ponuky makléra




Realitný softvér backOFFICE®